Jeg er tilbage igen efter lang tid. Forhåbentlig for at blive!

Der er gået mange måneder, siden jeg sidst var her på min hjemmeside.

Den gamle vestjyde har godt nok aldrig røget. Maleriet her er af en hollandsk rednings-fisker, der blev meget berømt, fordi han redede så mange fra at drukne.

———-

Meget er der sket både i familien og i dagliglivet. Du har måske fulgt mig på Facebook, Badmintonmuseets Facebook-side og på Twitter, hvor jeg har været aktiv i den mellemliggende periode. Nu sidder jeg her i noget, der ligner de sidste dage, før der lukkes lidt op efter coronannedlukningerne, der ramte Danmark fra 11. marts 2020.

Der forhandles sikkert hele natten om “åbningerne” i restriktionerne. Her et “tænkt billede” fra forhandlingerne i Statsministeriet lige nu.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.