“Tour de Havearbejde” nærmer sig Paris.

image

Æbletræet blomstrede tidligt i år. Nu er æblerne næsten modne.

Den sidste uge uge i juni og juli måned er hvert år ret præget af havearbejde i min egen have og i fællesområdet for de tolv husstande her på Sprogøvej i Esbjerg.

Selv om jeg burde været en rutineret “havemand”, så fornemmer jeg, at opgaven er ret omfattende. Har det noget med min alder at gøre? Burde ikke være tilfældet, eftersom min fysiske form er ganske tilfredsstillende. Et styrt for nylig fra en loftsstige med en efterfølgende fodskade har dog været en udfordring for mobiliteten.

I alle årene her i huset har jeg kunnet kombinere den næsten daglige havedont med afslutningen af dagens etape i Tour de France. I dag var det hviledag i Touren, så der manglede lidt. Det savn klarede solen let med sit come back på himlen over DK.

Jeg betragter det som en gave stadig at kunne klare havearbejdet med rugbrødsgræsslåklipperen og hækkesaksen plus øvrige hånddrevne havevåben.

Måtte det fortsætte længe endnu – også Tour de France!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.