Regnvejrsdag på kontoret…

image

Carl-Henning Pedersen mosaik på Museet i Herning

På en regnvejrsdag efter masser af dejlige solskinsdage er der mulighed for fordybelse. Gider ikke bruge min tid på Folketingets åbning og Åbningstalen. Begge dele gør mig lidt deprimeret for tiden. Hvad sker der med mit “lille land”?

I stedet har jeg kastet mig over billeder fra sommerens store fotoalbum. Hvad skete der?

Hvor skete det og det? Masse af glæder vælter frem i farver, og oplevelserne kommer tilbage i hovedet fra en af livets bedste sommerperioder!

Besøg af en tømrer, der skal forny gavlvinduet mod syd. 1994 blev vinduet også lavet. 20 år er gået!? Hold op, hvor tiden flyver af sted!

I disse dage er det også tyve år siden, jeg var med til at grundlægge Europæisk Fair Play på Sepp Blatters kontor i Zürich. Dengang var han generalsekretær i FIFA. Her blev kimen til Ungdoms OL i Esbjerg 1999 lagt i hjernerne hos de delegerede, så de kunne stemme på Esbjerg via deres IOC – repræsentanter.

Det lykkedes!

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.