Ebbe-og flod skulptur ved Sædding Strand?

“De fire mænd” kigger ud over vandet. De har længe nok kigget forgæves. Der bør laves en “ebbe-flod-skulptur” i vandet ikke langt fra sejlrenden ind til Esbjerg Havn som pejlemærke for de “fire” og alle os andre, der elsker at komme på stranden mellem Esbjerg og Hjerting. Sædding Strand vil på den måde flot falde ind i helheden langs kysten fra Esbjerg til Hjerting med et kommende nyt kunstmuseum i nærheden.

  •  Kan du se, at vi trænger til denne skulptur i vandet?
  • Gå ind på DR´s hjemmeside og bak os op!
  • http://www.dr.dk/Voreskunst/vis.htm#1521

  • Venlig hilsen
  • Ole
  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.